Troyka Hotel Moscow

Orta Rusya, Moskova
Troyka Hotel Moscow Genel
Troyka Hotel Moscow Genel
Troyka Hotel Moscow Genel
Troyka Hotel Moscow Genel
Troyka Hotel Moscow Öne Çıkan Resim
Image More +58 fotoğraf
Troyka Hotel Moscow
Sadovnicheskaya ulitsa 5 Orta Rusya, Moskova

Troyka Hotel Moscow konaklamanızda Moskova merkezinde, St. Basil Katedrali ve Zaryadye Parkı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Devlet Tretyakov Galerisi ile 1,2 km (0,7 mil) ve Kremlin Cephanelik Müzesi ile 2,3 km (1,4 mil) mesafede.

Troyka Hotel Moscow misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 39 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Moskova bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 753 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Room
Standard Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x