Tropickeas

St. George's Caye
Tropickeas Öne Çıkan Resim
Tropickeas Dış Mekan
Tropickeas İç Mekan
Tropickeas İç Mekan
Tropickeas İç Mekan
Image More +13 fotoğraf
Tropickeas
Tropic Keas Vacation Rentals 2019 , St. George's Caye

St. George's Caye bölgesindeki bu tatil evi konaklamanızda Belize Set Resifi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Belize City Döner Köprüsü ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu tatil evi Belize Anayasa Mahkemesi - Belize Şehri Adliye Sarayı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Bannister Caye ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Bu tatil evinde mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Keyifli vakit geçirmeniz için 53-inç Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları mevcut. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, derin küvet ve geniş duş başlığı vardır. Misafirlerin konforu için hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri her konaklamada bir kere verilmeketdir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve tur/bilet desteği ve piknik alanı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Ev, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x