Tropicana Condominiums

Ambergris Caye, San Pedro
Tropicana Condominiums Genel
Tropicana Condominiums Öne Çıkan Resim
Tropicana Condominiums Dış Mekan
Tropicana Condominiums Dış Mekan
Tropicana Condominiums Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Tropicana Condominiums
Coconut Drive Ambergris Caye, San Pedro

San Pedro bölgesindeki bu apart otel misafirlere deniz kıyısında, San Pedro Belize Express Rıhtımı ve Reef Runner Cam Tabanlı Tekne ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire San Pedro Kilisesi ile 0,6 km (0,4 mi) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Tropicana Restaurant/Bar misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsiz, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor. Misafirlerin konforu için masa ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilirsiniz.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı, Denize Bakan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x