Tropicana Beach & Spa

Kuzey Male Mercan Adası, Hulhumale
Tropicana Beach & Spa Öne Çıkan Resim
Tropicana Beach & Spa Dış Mekan
Tropicana Beach & Spa Dış Mekan
Tropicana Beach & Spa Dış Mekan
Tropicana Beach & Spa Yerinde Yemek
Image More +10 fotoğraf
Tropicana Beach & Spa
Nirolhu Magu 17 Kuzey Male Mercan Adası, Hulhumale

Tropicana Beach & Spa misafirlere Hulhumalé Adası bölgesinde, plaj yakınında, Hulhumale Plajı ve Hulhumalé Merkez Parkı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Maldives Islamic Centre ile 4,8 mi (7,8 km) ve Banana Mercan Adası Dalış Yeri ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x