Tropical Winds Apartment Hotel

Long Bay körfezi
Tropical Winds Apartment Hotel Genel
Tropical Winds Apartment Hotel Genel
Tropical Winds Apartment Hotel Öne Çıkan Resim
Tropical Winds Apartment Hotel Dış Mekan
Tropical Winds Apartment Hotel Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Tropical Winds Apartment Hotel
Long Bay , Long Bay körfezi

Long Bay körfezi bölgesindeki Tropical Winds Apartment Hotel misafirlere tarihi bölgede, Ragged Point Deniz Feneri ve Crane Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Dover Plajı ile 12,7 mi (20,4 km) ve Birleşik Devletler Elçilik Binası ile 13,3 mi (21,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo
Room
Standard Oda, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x