Tropical Paradise View

Anse La Raye
Tropical Paradise View Genel
Tropical Paradise View Öne Çıkan Resim
Tropical Paradise View Dış Mekan
Tropical Paradise View Dış Mekan
Tropical Paradise View Dış Mekan
Image More +102 fotoğraf
Tropical Paradise View
Au Tabor , Anse La Raye

Tropical Paradise View misafirlere Anse La Raye bölgesinde, tarihi bölgede, Windward Adaları yakınında ve L'Anse la Raye Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon River Rock Şelalesi ile 1,4 mi (2,3 km) ve Roseau Valley Muz Plantasyonu ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Yerel mutfak için tropical ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 6 klimalı odada mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere "turndown" servisi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve karaoke bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve piknik alanı vardır.

Misafirler için çamaşırhane ve lobide kahve servisi vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı, Bahçeli
Room
Business Tek Kişilik Oda, Deniz Manzaralı (Room 1)
Room
Double Room, 2 Double Beds, Sea View (Room 2)
Room
Deluxe Oda
Room
Basic Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Room
Club Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı, Köşe
Room
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x