Tropical Home Villa

Orta Vietnam, Hoi An
Tropical Home Villa Öne Çıkan Resim
Tropical Home Villa Dış Mekan
Tropical Home Villa Dış Mekan
Tropical Home Villa Dış Mekan
Tropical Home Villa Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Tropical Home Villa
97/1 Nguyen Tri Phuong, Cam Nam Orta Vietnam, Hoi An

Hoi An bölgesindeki Tropical Home Villa size Hoi An Nehir Kıyısı yakınında ve Hoi An Pazarı ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Tan Ky Evi ile 1,2 km (0,7 mil) ve Chua Cau Köprüsü ile 1,4 km (0,9 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Süit,
Süit, Havuz Manzaralı
Family
Family Oda
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Süit, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x