Tropical Garden Phu Quoc

Güney Vietnam, Cửa Dương
Tropical Garden Phu Quoc Genel
Tropical Garden Phu Quoc Genel
Tropical Garden Phu Quoc Genel
Tropical Garden Phu Quoc Öne Çıkan Resim
Tropical Garden Phu Quoc Dış Mekan
Image More +101 fotoğraf
Tropical Garden Phu Quoc
Area 4, Ong Lang, Cua Duong Güney Vietnam, Cửa Dương

Phu Quoc bölgesindeki Tropical Garden Phu Quoc misafirlere Ong Lang Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Shophouse Grand World ile 14 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Phu Quoc Ulusal Parkı ile 8,5 km (5,3 mi) ve Phu Quoc Gece Pazarı ile 8,6 km (5,3 mi) mesafede.

Otelin Vietnam mutfağı alanında uzman restoranı Tropical Garden misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Bungalov
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Family Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x