Tropical Beach Hoi An Resort

Orta Vietnam, Cam An
Tropical Beach Hoi An Resort Genel
Tropical Beach Hoi An Resort Genel
Tropical Beach Hoi An Resort Genel
Tropical Beach Hoi An Resort Öne Çıkan Resim
Tropical Beach Hoi An Resort Dış Mekan
Image More +122 fotoğraf
Tropical Beach Hoi An Resort
Lac Long Quan St Orta Vietnam, Cam An

Tropical Beach Hoi An Resort misafirlere Hoi An (Cam An) bölgesinde, Cua Dai Plajı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Hoi An Nehir Kıyısı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel My Khe Plajı ile 10,3 mi (16,6 km) ve An Bang Plajı ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Main Restaurant misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 168 klimalı oda MP3 takma konsolu ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra açık havuz ve su kaydırağı dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası
Room
Grand Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Grand İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x