Triton Hotel & Bungalows

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Drepano
Triton Hotel & Bungalows Öne Çıkan Resim
Triton Hotel & Bungalows Dış Mekan
Triton Hotel & Bungalows Dış Mekan
Triton Hotel & Bungalows Dış Mekan
Triton Hotel & Bungalows Yerinde Yemek
Image More +12 fotoğraf
Triton Hotel & Bungalows
Plaka Drepano Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Drepano

Triton Hotel & Bungalows misafirlere Nafplio bölgesinde, plajda, Plaka Plajı ve Asini Beach 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Kókkinos Vráchos ile 1,6 mi (2,6 km) ve Psili Ammos beach ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 30-inç plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere minibar ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Room
Bungalov
Room
Stüdyo (3 adults)
Room
Stüdyo (4 adults)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x