TRIPLINQ HOTEL & RESORT

Nkubu
TRIPLINQ HOTEL & RESORT Genel
TRIPLINQ HOTEL & RESORT Genel
TRIPLINQ HOTEL & RESORT Öne Çıkan Resim
TRIPLINQ HOTEL & RESORT Dış Mekan
TRIPLINQ HOTEL & RESORT Kahvaltı
Image More +10 fotoğraf
TRIPLINQ HOTEL & RESORT
nkubu , Nkubu

Nkubu bölgesindeki TRIPLINQ HOTEL & RESORT konaklamanızda, Kenya DağıUlusal Parkı ile 7,7 mi (12,4 km) ve Meru Müzesi ile 9,4 mi (15,1 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Meru National Polytechnic ile 11,2 mi (18 km) ve Kenya Metodist Üniversitesi ile 12,5 mi (20 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için ısıtmalı zemin olan 29 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bu otelde sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Nkubu bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 40 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Ek Bina

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x