TRIPLE Riverside Villa Hoi An

Orta Vietnam, Cam Chau
TRIPLE Riverside Villa Hoi An Genel
TRIPLE Riverside Villa Hoi An Genel
TRIPLE Riverside Villa Hoi An Genel
TRIPLE Riverside Villa Hoi An Genel
TRIPLE Riverside Villa Hoi An Genel
Image More +114 fotoğraf
TRIPLE Riverside Villa Hoi An
54 Huyen Tran Cong Chua Orta Vietnam, Cam Chau

TRIPLE Riverside Villa Hoi An misafirlere Hoi An (Cam Chau) bölgesinde, Hoi An Nehir Kıyısı yakınında ve Cam Thanh Rice Fields ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel My Khe Plajı ile 13,2 mi (21,2 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Pool Bar ideal; otelin havuz kenarı bar/oturma salonu misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 50 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. 40 inç düz ekran televizyon ile Netflix sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Family
Family Oda
Room
Superior Window or Garden
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x