Trimrooms Mount Blue

Jaipur
Trimrooms Mount Blue Öne Çıkan Resim
Trimrooms Mount Blue Dış Mekan
Trimrooms Mount Blue İç Mekan
Trimrooms Mount Blue İç Mekan
Trimrooms Mount Blue İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
Trimrooms Mount Blue
63-A, Mount Road Ramgarhmode , Jaipur

Trimrooms Mount Blue konaklamanızda Jaipur merkezinde, Jal Mahal ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Şehir Sarayı ile 13 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Hava Mahal ile 3,5 km (2,2 mil) ve Johari Pazarı ile 3,8 km (2,4 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 35 oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Family Oda
Room
Club Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x