Trikolonion Country Hotel

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Trikolonoi
Trikolonion Country Hotel Genel
Trikolonion Country Hotel Genel
Trikolonion Country Hotel Genel
Trikolonion Country Hotel Genel
Trikolonion Country Hotel Genel
Image More +139 fotoğraf
Trikolonion Country Hotel
Stemnitsa Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Trikolonoi

Gortynia bölgesindeki Trikolonion Country Hotel misafirlere tarihi bölgede, Emialon Monastery ve Clock Tower ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Prodromou Manastırı ile 5 mi (8,1 km) ve Açık Hava Hidrolik Enerji Müzesi ile 5,1 mi (8,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 18 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Süit
Süit (Village View)
Family
Family Oda
Üç
Üç Kişilik Oda (Village View)
Süit,
Süit, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x