Trijaya Guest House - CHSE Certified

Lesser Sunda Islands, Pemuteran
Trijaya Guest House - CHSE Certified Genel
Trijaya Guest House - CHSE Certified Genel
Trijaya Guest House - CHSE Certified Genel
Trijaya Guest House - CHSE Certified Genel
Trijaya Guest House - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
Image More +76 fotoğraf
Trijaya Guest House - CHSE Certified
Jl.Raya Gilimanuk-Pemuteran,Gerokgak Lesser Sunda Islands, Pemuteran

Trijaya Guest House - CHSE Certified konaklamanızda Pemuteran bölgesinde, plaj yakınında, Pemuteran Plajı ve Bio-Rock Pemuteran Bali ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Bukit Batu Kursi ile 2,8 km (1,7 mil) ve Pemuteran Bay ile 7,4 km (4,6 mil) mesafede.

Otelin Endonezya mutfağı alanında uzman restoranı Trijaya misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

7 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Superior
Superior Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x