Tribe Paris La Defense Esplanade

La Defense, Courbevoie
Tribe Paris La Defense Esplanade Genel
Tribe Paris La Defense Esplanade Genel
Tribe Paris La Defense Esplanade Dış Mekan
Tribe Paris La Defense Esplanade Kahvaltı
Tribe Paris La Defense Esplanade Kahvaltı
Image More +15 fotoğraf
Tribe Paris La Defense Esplanade
11 rue de l'Abreuvoir La Defense, Courbevoie

Tribe Paris La Defense Esplanade size Courbevoie (Gambetta) bölgesinde, Garnier Opera Binası ve Arc de Triomphe (8.) ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Champs-Elysees (Şanzelize) ile 3 mi (4,9 km) ve Eiffel Kulesi ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 6.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 184 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 43-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Sigara içilmeyen bu otel 2022 yılında inşa edilmiş.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Comfort
Comfort Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x