Tresor le Palais

Batı Romanya, Timisoara
Tresor le Palais Öne Çıkan Resim
Tresor le Palais Dış Mekan
Tresor le Palais Dış Mekan
Tresor le Palais Dış Mekan
Tresor le Palais Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Tresor le Palais
18 Strada Radu Tudoran Batı Romanya, Timisoara

Tresor le Palais misafirlere Timisoara bölgesinde, havaalanı yakınında ve Old Prefecture Palace ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Piata Traian ile 1,5 mi (2,5 km) ve Milenyum Kilisesi ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Restaurant L`Aventure ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerehafta içi 7.00 ve 11.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 31 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Timisoara bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 16146 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Executive
Executive Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Prestige
Prestige Suite
Tresor
Tresor Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x