Treeside Hotel & Apartment

Kanto (bölge), Yugawara
Treeside Hotel & Apartment Öne Çıkan Resim
Treeside Hotel & Apartment Dış Mekan
Treeside Hotel & Apartment Dış Mekan
Treeside Hotel & Apartment Dış Mekan
Treeside Hotel & Apartment Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Treeside Hotel & Apartment
1-16-6 Doi Yugawaramachi Kanto (bölge), Yugawara

Treeside Hotel & Apartment misafirlere Yugawara bölgesinde, plaj yakınında, Gojyo Tapınağı ve Yugawara Sahil Parkı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Ashi Gölü ile 10,7 mi (17,2 km) ve Hakone Kowakien Yunessun ile 16,3 mi (26,2 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı salute misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 3 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 50-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve bisiklet park alanı sunulmaktadır.

Misafirler için asansör ve lobide kahve servisi vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda (304)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (301)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (303, with Bathtub)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x