Treebo Yahvi

Vadodara
Treebo Yahvi Genel
Treebo Yahvi Genel
Treebo Yahvi Öne Çıkan Resim
Treebo Yahvi Dış Mekan
Treebo Yahvi Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Treebo Yahvi
Old Padra Road, Behind GAIL India Ltd Near Manisha Circle , Vadodara

Vadodara bölgesindeki Treebo Yahvi konaklamanızda, Lehripura Gate ve Nyaya Mandir ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Maharaja Sayajirao University ile 2,4 mi (3,9 km) ve ISKCON Baroda, Sri Sri Radha Shyamasundar Mandir Temple ile 2,5 mi (3,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Sigara İçilebilir
Deluxe
Deluxe Oda, Sigara İçilebilir

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x