Tree Roots Retreat

Tayland Doğu Sahili, Rayong
Tree Roots Retreat Genel
Tree Roots Retreat Genel
Tree Roots Retreat Öne Çıkan Resim
Tree Roots Retreat Dış Mekan
Tree Roots Retreat Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Tree Roots Retreat
75/8 Moo 5 Taphong Tayland Doğu Sahili, Rayong

Tree Roots Retreat misafirlere Rayong bölgesinde, plaj yakınında, Khao Laem Ya Plajı ve Mae Rumphung Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ao Prao Plajı ile 4,2 mi (6,7 km) ve Suan Son Plajı ile 9,3 mi (15 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 9 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x