Tree Breeze Inn

Anniwatta
Tree Breeze Inn Öne Çıkan Resim
Tree Breeze Inn Dış Mekan
Tree Breeze Inn Dış Mekan
Tree Breeze Inn Dış Mekan
Tree Breeze Inn Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Tree Breeze Inn
No.15, Veediyabandara Patu Maga Bahirawakanda Lane , Anniwatta

Tree Breeze Inn misafirlere Kandy merkezinde, Bahirawakanda Vihara Buda Heykeli ve Kandy Saat Kulesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu kumarhane olan otel Commonwealth War Cemetery ile 1 mi (1,6 km) ve Kandy Gölü ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Candy Corner yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler kumarhane gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (Standard Double Room)
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda (With private external Bathroom)
Room
Standard Oda (Standard Triple Room)
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x