Treasure Beach Hotel

Cornwall County, Treasure Plajı
Treasure Beach Hotel Genel
Treasure Beach Hotel Genel
Treasure Beach Hotel Genel
Treasure Beach Hotel Genel
Treasure Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +32 fotoğraf
Treasure Beach Hotel
48 High Street Cornwall County, Treasure Plajı

Treasure Plajı bölgesindeki Treasure Beach Hotel misafirlere deniz kıyısında, Calabash Körfezi ve Billy Bay Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Aşıklar Uçurumu ile 16,6 km (10,3 mi) ve Parrotee Pond Mangroves ile 17 km (10,5 mi) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için YABBA RESTAURANT ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 32 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spa küveti gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Treasure Plajı bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 660 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanusa Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x