Travelodge Georgetown

Penang Adası, Penang
Travelodge Georgetown Genel
Travelodge Georgetown Öne Çıkan Resim
Travelodge Georgetown Dış Mekan
Travelodge Georgetown Dış Mekan
Travelodge Georgetown Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Travelodge Georgetown
101 Jalan Macalister Georgetown Penang Adası, Penang

Travelodge Georgetown misafirlere George Town merkezinde, Penang Yahudi Mezarlığı ve Penang Times Meydanı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel KOMTAR ile 1 mi (1,6 km) ve Gurney Yolu ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Restoranda Travelodge Georgetown misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 131 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Family
Family Oda, Birden Çok Yatak
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Family Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x