Travellers Rest Hotel

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
Travellers Rest Hotel Genel
Travellers Rest Hotel Genel
Travellers Rest Hotel Öne Çıkan Resim
Travellers Rest Hotel Dış Mekan
Travellers Rest Hotel Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Travellers Rest Hotel
312-44/45 Soi Lengkee Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Travellers Rest Hotel size Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesinde, Pattaya Plajı ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jomtien Plajı ile 3,1 mi (5 km) ve CentralFestival Pattaya Beach alışveriş merkezi ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman bar/oturma salonu Traveler's Rest misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Large
Large Deluxe with Balcony
Room
Premium Deluxe with Balcony
Room
Standard with Balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x