Traveler Hotel

Taitung
Traveler Hotel Genel
Traveler Hotel Dış Mekan
Traveler Hotel Banyo Tipleri
Traveler Hotel Banyo Tipleri
Traveler Hotel Banyo Tipleri
Image More +34 fotoğraf
Traveler Hotel
No.42 An ching St. , Taitung

Traveler Hotel misafirlere Taitung merkezinde, Taitung Gece Pazarı ve Taitung Demir Yolu Sanat Köyü ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tiehuacun ile 0,4 mi (0,6 km) ve Fugang Balıkçı Limanı ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 55 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize masa, elektrikli su ısıtıcıları ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve bilgisayar istasyonu mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Business
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Family Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x