Travel Inn Axten Caxias do Sul

Caxias Do Sul
Travel Inn Axten Caxias do Sul Genel
Travel Inn Axten Caxias do Sul Genel
Travel Inn Axten Caxias do Sul Genel
Travel Inn Axten Caxias do Sul Öne Çıkan Resim
Travel Inn Axten Caxias do Sul Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Travel Inn Axten Caxias do Sul
R. Carlos Cesa, 51 , Caxias Do Sul

Travel Inn Axten Caxias do Sul misafirlere Caxias do Sul (Sanvitto) bölgesinde, Villagio Caxias Shopping Center ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Francisco Stedile Stadı ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cinquentenario Parkı ile 2,2 mi (3,5 km) ve Sao Carlos Tiyatrosu ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerehafta içi 6.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 204 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x