Tranquillity Spa Lodge

Cullinan
Tranquillity Spa Lodge Genel
Tranquillity Spa Lodge Genel
Tranquillity Spa Lodge Genel
Tranquillity Spa Lodge Genel
Tranquillity Spa Lodge Genel
Image More +40 fotoğraf
Tranquillity Spa Lodge
Portion 40 Farm Welgedacht , Cullinan

Cullinan bölgesindeki Tranquillity Spa Lodge konaklamanızda Dinokeng av Hayvanlarını Koruma Alanı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Mahala View ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu spa olan küçük otel Dinokeng Bilgi Ofisi ve Danışma Merkezi ile 13,9 mi (22,3 km) ve Sable Hills Rekreasyon Alanı ile 14,6 mi (23,5 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Tranquillity ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Cullinan bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu kulübe misafirlerimize 60 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Giraffe)
Dört
Dört Kişilik Oda (Impala)
Room
Dört Kişilik Oda (Zebra)
Room
Üç Kişilik Oda (Warthog)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x