Trang An Ao Dai Homestay

Kuzey Vietnam, Ninh Binh
Trang An Ao Dai Homestay Genel
Trang An Ao Dai Homestay Öne Çıkan Resim
Trang An Ao Dai Homestay Dış Mekan
Trang An Ao Dai Homestay İç Mekan
Trang An Ao Dai Homestay İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
Trang An Ao Dai Homestay
No 325a, Le Thai To St. Tan Thanh Ward Kuzey Vietnam, Ninh Binh

Ninh Binh bölgesindeki Trang An Ao Dai Homestay misafirlere Ninh Binh Yürüyüş Yolu ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Trang An Manzaralı Doğa Bölgesi Kompleksi ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon Múa Mağarası ile 9,2 km (5,7 mi) ve Tam Coc Bich Dong ile 9,3 km (5,8 mi) mesafede.

Pansiyonda misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x