Tramonti Residence

Salento Yarımadası (bölge), Nardo
Tramonti Residence Genel
Tramonti Residence Genel
Tramonti Residence Genel
Tramonti Residence Genel
Tramonti Residence Öne Çıkan Resim
Image More +78 fotoğraf
Tramonti Residence
Via Provinciale S.Isidoro S. Caterina km 4.0 Salento Yarımadası (bölge), Nardo

Nardo bölgesindeki Tramonti Residence konaklamanızda, Parco Naturale Regionale di Porto Selvaggio e Palude del Capitano ve Ionian Sea ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan rezidans Santa Maria al Bagno Plajı ile 7,3 mi (11,7 km) ve Baia Verde Plajı ile 14,7 mi (23,7 km) mesafede.

Restoranda Tramonti Residence misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 168 odada küçük mutfak, fırınlar ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 22 inç LED televizyon ve dijital TV kanalları vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Açık havuz ve açık tenis kortu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu rezidansta misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Stüdyo
Stüdyo,
Stüdyo, Balkon
Stüdyo
Stüdyo
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x