Traditional Cretan Houses

Gorgolaini, Agios Myronas
Traditional Cretan Houses Genel
Traditional Cretan Houses Genel
Traditional Cretan Houses Genel
Traditional Cretan Houses Öne Çıkan Resim
Traditional Cretan Houses Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Traditional Cretan Houses
47 Gianni Makraki Street Agios Myronas Heraklion Gorgolaini, Agios Myronas

Traditional Cretan Houses konaklamanızda Kandiye bölgesinde, Foundation for Research and Technology - Hellas ile 11,3 km (7 mi) ve Girit Tarih ve Etnografya Müzesi ile 18,9 km (11,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu tarihi apart daire Kandiye Arkeoloji Müzesi ile 19,6 km (12,2 mi) ve Kandiye Limanı ile 20 km (12,5 mi) mesafede.

Yunan mutfağı sevenler için ETHIMIKON-ΕΘΙΜΙΚΟΝ ideal; otelin denize sıfır restoranı yemek servisi için tavsiye edilir, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi var.

Misafirler için 5 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirlere kuaför, otelde alışveriş ve lobide şömine sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

House,
House, 1 Bedroom Yard (Afrodite)
Traditional
Traditional Ev, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı (Agapi )
Traditional
Traditional Dubleks, 1 Yatak Odası (Harmony sea & city view)
House,
House, 1 Bedroom, Big Veranda (Sofia)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x