Townsville Southbank Apartments

Northern Queensland, Güney Townsville
Townsville Southbank Apartments Dış Mekan
Townsville Southbank Apartments Dış Mekan
Townsville Southbank Apartments Dış Mekan
Townsville Southbank Apartments İç Mekan
Townsville Southbank Apartments Kahvaltı
Image More +15 fotoğraf
Townsville Southbank Apartments
19 Mcillwaraith Street Northern Queensland, Güney Townsville

Townsville Southbank Apartments konaklamanızda Townsville merkezinde, Castle Hill ve Magnetic Island Feribot Terminali ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Queensland Country Bank Stadium ile 2 km ve Strand Parkı ile 2,2 km mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı vardır.

Misafirler için çamaşırhane ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (Two Queen Beds)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (One Queen and Two Singles)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x