Townhouse Lucia

Ciovo Adası, Trogir
Townhouse Lucia Öne Çıkan Resim
Townhouse Lucia Dış Mekan
Townhouse Lucia Dış Mekan
Townhouse Lucia Dış Mekan
Townhouse Lucia Dış Mekan
Image More +86 fotoğraf
Townhouse Lucia
Ulica Sv. Petra 10 Ciovo Adası, Trogir

Townhouse Lucia misafirlere Trogir merkezinde, Trogir Marina ve St. Barbara Kilisesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Bacvice Plajı ile 17,8 mi (28,6 km) ve Diocletian Sarayı ile 18 mi (28,9 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Zemin Kat (A1)
Room
Stüdyo (A2)
Room
Apart Daire (A3)
Room
Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x