TownePlace Suites Dothan

Southern Alabama, Dothan
TownePlace Suites Dothan Genel
TownePlace Suites Dothan Genel
TownePlace Suites Dothan Genel
TownePlace Suites Dothan Genel
TownePlace Suites Dothan Genel
Image More +25 fotoğraf
TownePlace Suites Dothan
201 Retail Dr Southern Alabama, Dothan

TownePlace Suites Dothan konaklamanızda Dothan bölgesinde, havaalanı yakınında, Wiregrass Commons Alışveriş Merkezi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Wastgate Dinlenme Merkezi ile 4 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Water World ile 3,4 km (2,1 mil) ve Dothan Kır Kulübü ile 4,8 km (3 mil) mesafede.

TownePlace Suites Dothan misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Ücretsiz tam kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 9.00, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 91 odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için Akıllı televizyonlar ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize masa, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x