TownePlace Suites by Marriott Twin Falls

Güney Idaho, Twin Falls
TownePlace Suites by Marriott Twin Falls Genel
TownePlace Suites by Marriott Twin Falls Genel
TownePlace Suites by Marriott Twin Falls Öne Çıkan Resim
TownePlace Suites by Marriott Twin Falls Dış Mekan
TownePlace Suites by Marriott Twin Falls Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
TownePlace Suites by Marriott Twin Falls
175 POLE LINE RD E Güney Idaho, Twin Falls

Twin Falls bölgesindeki TownePlace Suites by Marriott Twin Falls konaklamanızda, College of Southern Idaho ve St. Luke's Magic Valley Medical Center ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Snake River Canyon Trail ile 1,8 mi (2,9 km) ve Rudy's - A Cook's Paradise ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

TownePlace Suites by Marriott Twin Falls misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerehafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 108 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, kablolu TV kanalları ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa, mikrodalga fırın ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz, spa küveti ve spor salonu vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Stüdyo, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x