TownePlace Suites by Marriott Los Angeles LAX/Hawthorne

Pasifik Eyaletleri, Hawthorne
TownePlace Suites by Marriott Los Angeles LAX/Hawthorne Genel
TownePlace Suites by Marriott Los Angeles LAX/Hawthorne Genel
TownePlace Suites by Marriott Los Angeles LAX/Hawthorne Öne Çıkan Resim
TownePlace Suites by Marriott Los Angeles LAX/Hawthorne Dış Mekan
TownePlace Suites by Marriott Los Angeles LAX/Hawthorne Kahvaltı
Image More +23 fotoğraf
TownePlace Suites by Marriott Los Angeles LAX/Hawthorne
4427 West El Segundo Boulevard Pasifik Eyaletleri, Hawthorne

TownePlace Suites by Marriott Los Angeles LAX/Hawthorne misafirlere Hawthorne bölgesinde, havaalanı yakınında, Los Angeles Forumu ve Toyota Spor Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Venice Plajı ile 11,3 mi (18,1 km) ve Güney California Üniversitesi ile 11,7 mi (18,9 km) mesafede.

MidiCi Wood Fired Pizza, TownePlace Suites by Marriott Los Angeles LAX/Hawthorne misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 133 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır, iyi vakit geçirmeniz için LED televizyon sunulur. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x