TownePlace Suites by Marriott Austin North/Lakeline

Northwest Austin, Austin
TownePlace Suites by Marriott Austin North/Lakeline Genel
TownePlace Suites by Marriott Austin North/Lakeline Genel
TownePlace Suites by Marriott Austin North/Lakeline Genel
TownePlace Suites by Marriott Austin North/Lakeline Öne Çıkan Resim
TownePlace Suites by Marriott Austin North/Lakeline Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
TownePlace Suites by Marriott Austin North/Lakeline
13501 Lyndhurst St Northwest Austin, Austin

Austin bölgesindeki TownePlace Suites by Marriott Austin North/Lakeline misafirlere iş merkezinde, Lakeline Alışveriş Merkezi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Lake Travis ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire St. David's Kuzey Austin Tıp Merkezi ile 13,9 km (8,6 mil) ve The Domain ile 15,4 km (9,6 mil) mesafede.

TownePlace Suites by Marriott Austin North/Lakeline misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 103 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Austin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 284 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Stüdyo
Stüdyo Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Stüdyo
Stüdyo Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Köşe
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x