Towers Rotana

Şeyh Zayed Yolu
Towers Rotana Genel
Towers Rotana Genel
Towers Rotana Genel
Towers Rotana Genel
Towers Rotana Genel
Image More +112 fotoğraf
Towers Rotana
Sheikh Zayed Road , Şeyh Zayed Yolu

Dubai (Ticaret Merkezi) bölgesindeki Towers Rotana misafirlere Dubai Frame ve Dubai Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Burj Khalifa ile 4,3 km ve Dubai Su Kanalı ile 5,7 km mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için FLAVOURS ON TWO ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.30, hafta sonu 6.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

374 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için Akıllı televizyonlar sunulur. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü, açık havuz ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz servisle plaja veya alışverişe gidebilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Window-Seat View)
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Window-Seat View)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Guest)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Business Dinlenme Salonu Kullanımı (Guest)
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Business Dinlenme Salonu Kullanımı (Guest)
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Stüdyo
Stüdyo
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Business Dinlenme Salonu Kullanımı
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Guest)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x