Tower Suites by Blue Orchid

Büyük Britanya, London
Tower Suites by Blue Orchid Genel
Tower Suites by Blue Orchid Genel
Tower Suites by Blue Orchid Genel
Tower Suites by Blue Orchid Genel
Tower Suites by Blue Orchid Genel
Image More +43 fotoğraf
Tower Suites by Blue Orchid
100 Minories Büyük Britanya, London

Londra (Londra Kent Merkezi) bölgesindeki Tower Suites by Blue Orchid Tower of London ve Tower Bridge ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel London Bridge ile 1,1 mi (1,8 km) ve London Eye ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 273 klimalı oda espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo
Executive
Executive Stüdyo
Superior
Superior Stüdyo Süit
Executive
Executive Süit
Signature
Signature Süit
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x