Tower Regency Hotel & Apartments

Malezya Yarımadası, Taman Jubilee
Tower Regency Hotel & Apartments Genel
Tower Regency Hotel & Apartments Genel
Tower Regency Hotel & Apartments Öne Çıkan Resim
Tower Regency Hotel & Apartments Dış Mekan
Tower Regency Hotel & Apartments Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Tower Regency Hotel & Apartments
No 6-8 Jalan Dato' Seri Ahmad Said Malezya Yarımadası, Taman Jubilee

Tower Regency Hotel & Apartments size Ipoh merkezinde, Dataran Ipoh Meydanı ile 4 dakika yürüyüş ve Ipoh Parade alışveriş merkezi ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Aeon Station 18 alışveriş merkezi ile 4,9 mi (7,9 km) ve Memory Lane Market ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Cafe at 6 restoranı ideal, bu restoran füzyon mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 200 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ipoh bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 30000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe King Room
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive King Room
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x