Tower at The Boca Raton

Boca Raton
Tower at The Boca Raton Genel
Tower at The Boca Raton Öne Çıkan Resim
Tower at The Boca Raton Dış Mekan
Tower at The Boca Raton Dış Mekan
Tower at The Boca Raton Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Tower at The Boca Raton
503 E Camino Real , Boca Raton

Tower at The Boca Raton misafirlere Boca Raton bölgesinde, nehir kıyısında, Ocean Boulevard ve South Inlet Park Beach ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Fort Lauderdale Plajı ile 11,6 mi (18,6 km) ve Mizner Parkı ile 1,5 mi (2,3 km) mesafede.

İtalyan mutfağı seven misafirler için Principessa Ristorante ideal; otelde yemek servisi yapan 5 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 5 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 224 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Biraz gol oynayarak spor yapabilir veya özel plajda tembel bir gün geçirebilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Boca Raton bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 12500 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Göl Manzaralı, Köşe
Stüdyo,
Stüdyo, Okyanus Manzaralı, Köşe
Stüdyo,
Stüdyo, 2 Yatak Odası, Golf Manzaralı, Köşe
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Stüdyo, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Resort Manzaralı
Room
Stüdyo, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Göl Manzaralı
Room
Stüdyo, Golf Manzaralı, Köşe
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Kısmi Göl Manzaralı
Room
Süit, 3 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x