Toucheng Leisure Hotel

Toucheng
Toucheng Leisure Hotel Genel
Toucheng Leisure Hotel Öne Çıkan Resim
Toucheng Leisure Hotel Dış Mekan
Toucheng Leisure Hotel Dış Mekan
Toucheng Leisure Hotel Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Toucheng Leisure Hotel
No. 125, Gengsin Rd., Toucheng Township , Toucheng

Toucheng bölgesindeki Toucheng Leisure Hotel konaklamanızda Beiguan Sahil Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Beiguan Yengeç Müzesi ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Jiaosi Kaplıcaları ile 11,8 mi (19 km) ve Waiao Plajı ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 35 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Havuz Kenarı
Room
Economy Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı, Göl Kenarı
Room
Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x