Torre Casciani

Ugento
Torre Casciani Genel
Torre Casciani Genel
Torre Casciani Genel
Torre Casciani Öne Çıkan Resim
Torre Casciani Dış Mekan
Image More +76 fotoğraf
Torre Casciani
Via Vecchia Felline , Ugento

Ugento bölgesindeki Torre Casciani konaklamanızda, Ugento Katedrali ve Ugento Arkeoloji Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu çiftlik oteli Torre San Giovanni Limanı ile 6,8 km (4,2 mil) ve Torre San Giovanni Plajı ile 6,9 km (4,3 mil) mesafede.

Restoranda Torre Casciani misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 3 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası
Room
Üç Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Traditional Tek Kişilik Oda
Room
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x