Torch Lake Bed & Breakfast

Aşağı Kuzey Peninsula, Central Lake
Torch Lake Bed & Breakfast Genel
Torch Lake Bed & Breakfast Genel
Torch Lake Bed & Breakfast Öne Çıkan Resim
Torch Lake Bed & Breakfast Dış Mekan
Torch Lake Bed & Breakfast Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Torch Lake Bed & Breakfast
4417 Trillium Ridge Aşağı Kuzey Peninsula, Central Lake

Central Lake bölgesindeki Torch Lake Bed & Breakfast misafirlere denize sıfır, Torch Gölü ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Michigan Gölü ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Grand Traverse Koyu ile 4,2 km (2,6 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 4 klimalı odada şömine ve Akıllı televizyonlar vardır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya özel plaj gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

3.
3. The Nautical Suite
The
The Vista Suite
Room
4. The Carriage Suite
Room
The Sunset Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x