Toraja Bambu

Uluwatu, Pecatu
Toraja Bambu Öne Çıkan Resim
Toraja Bambu İç Mekan
Toraja Bambu Yerinde Yemek
Toraja Bambu Oda Manzaraları
Toraja Bambu Oda Manzaraları
Image More +42 fotoğraf
Toraja Bambu
Jl. Umpeng Sari No.2, Kec. Kuta Sel. Uluwatu, Pecatu

Toraja Bambu misafirlere Pecatu bölgesinde, plaj yakınında, Bukit Yarımadası yakınında ve Padang Padang Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Kuta Plajı ile 12,5 mi (20,1 km) ve Legian Plajı ile 13,6 mi (21,8 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Dharma Cafe restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Yarı açık banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov,
Bungalov, Deniz Manzaralı (Private 1)
Bungalov,
Bungalov, Deniz Manzaralı (Private 2)
Romantic
Romantic Kulübe
Room
Bungalov, Deniz Manzaralı (Private 3)
Room
Ev, Deniz Manzaralı (Private Bamboo House 1)
Room
Family Oda, Deniz Manzaralı (Bamboo House 4/5)
Room
Family Ev, Deniz Manzaralı (Bambu House 6/7)
Room
Ev, Deniz Manzaralı (Private Bamboo House 3)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x