Top Rentals Núñez

Buenos Aires
Top Rentals Núñez Öne Çıkan Resim
Top Rentals Núñez Dış Mekan
Top Rentals Núñez Dış Mekan
Top Rentals Núñez Dış Mekan
Top Rentals Núñez Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Top Rentals Núñez
Núñez 2422 , Buenos Aires

Buenos Aires (Nunez) bölgesindeki Top Rentals Núñez misafirlere Enrique Larreta İspanyol Sanatı Müzesi ve Sanitary Works Stadium ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Obelisco ile 9,1 mi (14,6 km) ve Palermo Soho ile 4,3 mi (6,8 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Apart Daire, 1 Yatak Odası
Panoramic
Panoramic Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Design Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x