Top Motel

Provence (bölge), Istres
Top Motel Genel
Top Motel Öne Çıkan Resim
Top Motel Dış Mekan
Top Motel Dış Mekan
Top Motel Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Top Motel
27 Avenue De Flore Parc De Trigance Provence (bölge), Istres

Istres bölgesindeki Top Motel konaklamanızda Dinosaur'Istres ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Plage de la Romaniquette ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Camargue Bölgesi Doğa Parkı ile 7,5 mi (12,1 km) ve Saint Blaise Arkeoloji Sahası ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Top Motel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve LCD televizyon olan 24 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x