Top Class Pension

Gyeongju
Top Class Pension Genel
Top Class Pension Genel
Top Class Pension Genel
Top Class Pension Öne Çıkan Resim
Top Class Pension Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Top Class Pension
1082-101 Madong , Gyeongju

Gyeongju bölgesindeki Top Class Pension misafirlere tarihi bölgede, Seokguram Mağarası ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Bulguksa Tapınağı ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon Bomun Golf Club ile 13,2 km (8,2 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 36-inç LCD televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır. Misafirler 3 kilometre içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gyeongju bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu pansiyon misafirlerimize 108 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda (B)
Room
Oda (2 persons)
Room
Oda (4 persons)
Room
Family Oda (A)
Room
Oda (4F Couple)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x