Top Brass Ocean View Vacation Rental

Middlesex County, Salt Gut
Top Brass Ocean View Vacation Rental Öne Çıkan Resim
Top Brass Ocean View Vacation Rental Dış Mekan
Top Brass Ocean View Vacation Rental Dış Mekan
Top Brass Ocean View Vacation Rental İç Mekan
Top Brass Ocean View Vacation Rental Oda Manzaraları
Image More +9 fotoğraf
Top Brass Ocean View Vacation Rental
530 Paradise Edge Ocho Rios Middlesex County, Salt Gut

Bu apart daire misafirlere Boscobel bölgesinde, plaj yakınında ve Jamaica Plajları ile 6 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Dunn Nehri Şelaleleri ile 13,2 mi (21,2 km) ve Turtle Plajı ile 10,5 mi (16,9 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Misafirler için Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur; ayrıca bir unspecified çekyat bulunmaktadır. Size özel, balkon veya veranda vardır. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsizdir, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için kablolu TV kanalları izlenebilen bir 50-inç düz ekran televizyon var.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Ev, 3 Yatak Odası, Mutfak, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x