Tonsley Hotel

Murray-darling Havzası, Tonsley
Tonsley Hotel Genel
Tonsley Hotel Genel
Tonsley Hotel Genel
Tonsley Hotel Genel
Tonsley Hotel Genel
Image More +35 fotoğraf
Tonsley Hotel
1274 South Road Murray-darling Havzası, Tonsley

Tonsley Hotel konaklamanızda Adelaide (Tonsley) bölgesinde, Flinders Üniversitesi ve Flinders Özel Hastanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Westfield Marion Alışveriş Merkezi ile 5,3 km (3,3 mil) ve SA Aquatic and Leisure Centre ile 6 km (3,7 mil) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Executive Oda, Jakuzi
Room
Family Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x