Ton Tawan resort

Tayland Doğu Sahili, Ko Kood
Ton Tawan resort Öne Çıkan Resim
Ton Tawan resort Oda Düzeni
Ton Tawan resort Oda
Ton Tawan resort Oda
Ton Tawan resort Oda
Image More +8 fotoğraf
Ton Tawan resort
43/3 Moo 1, Koh Kood Tayland Doğu Sahili, Ko Kood

Ton Tawan resort konaklamanızda Ko Kood bölgesinde, plaj yakınında, Klong Hin Plajı ve Klong Chao Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Klong Chao Şelalesi ile 0,1 km (0,1 mil) ve Klong Prao Plajı ile 0,1 km (0,1 mil) mesafede.

Baan Ton-Kathin, Ton Tawan resort misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, lobide kahve servisi ve kilitli dolap mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Ev (Tawan 3)
Deluxe
Deluxe Ev, 1 Yatak Odası (Tuktan 2)
Room
Design Ev, 1 Yatak Odası, Tepe Manzaralı, Dağ Yamacı (Tuktan 3-4)
Room
Grand Ev (Tuktan 1)
Room
Exclusive Ev, 2 Yatak Odası (Tawan 1)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x